Piano’s Driesen Maasmechelen, al meer dan 65 jaar uw pianospecialist

 

Piano's Driesen Maasmechelen, sinds 1949 de grootste Yamaha showroom van Limburg

De pianospecialist !

 

Al ruim 65 jaar is Piano’s Driesen te Maasmechelen tot ver buiten de Limburgse grenzen dé referentie inzake klavierinstrumenten. Kom naar onze gespecialiseerde toonzaal van ruim 1.000 m² en ervaar de klankrijkdom van de allergrootste klaviermerken. 

 

Voor zowel beginner als professional

 

Bent u een beginnend pianist? Dan is onze huurformule voor u wellicht de meest interessante manier om een piano in uw bezit te krijgen. Beslist u later om uw gehuurde piano aan te kopen, dan trekken wij de huur van de aankoopprijs af.

Verder kan u bij Piano’s Driesen in Maasmechelen terecht voor het kopen en het laten herstellen van paino's: een vleugelpiano, buffetpiano en ook silentpiano’s. Ook om uw piano te stemmen, volstaat een afspraak.

Piano’s Driesen is bovendien premium dealer van Yamaha. U kan bij ons alle piano’s van Yamaha vrijblijvend komen proberen, wie bieden u het grootste aanbod aan Yamaha piano's van Limburg! Daarnaast is er ook een zorgvuldig geselecteerde collectie van tweedehands piano's. Zo vindt u voor elk budget een geschikte piano.

 Uw specialist

in vleugel-, buffet- en silent piano’s!

 
 
 
 
 

 

 

 

Wilt u meer weten over ons uitgebreide aanbod?

Contacteer ons
dan vrijblijvend of kom gewoon eens langs in onze winkel.